Brolægger med over 20 års erfaring og fokus på din tilfredshed

Brolæggerfirma i særklasse

Hos Dansk Brolægning finder du en brolægger i særklasse. Vi er et dansk brolæggerfirma med adresse i Herlev. Herfra kører vi ofte ud til forskellige brolægningsopgaver for både private husejere og institutioner i København, på Frederiksberg og i Hvidovre samt i Hellerup og i resten af Nordsjælland.

Vi er et dynamisk og velrenommeret firma med over 20 års erfaring inden for belægningsopgaver samt diverse relaterede arbejdsopgaver.

Vores kompetencer og arbejdsområder som brolægger

Vores primære ekspertise er inden for:

  • ​Anlægning af fliseterrasse
  • ​Anlægning af ny indkørsel
  • ​Opbygning af støttemur
  • ​Etablering af regnvandsfaskiner
  • ​Gravearbejde
  • ​Etablering af omfangsdræn
  • ​Løsning af regnvandsproblemer
  • ​Asfaltarbejde.

Vi stiller store kvalitetskrav til vores arbejde

Vi er en brolægger, der stiller store krav til os selv for altid at udføre kvalitetsarbejde. Først når du er tilfreds, er vi det også. Vi ønsker kun at have tilfredse kunder. Derfor sørger vi altid for at komme til den aftalte tid, og skulle vi mod forventning være nødsaget til at rykke vores aftale, så ringer vi altid til dig i forvejen. Vi ved nemlig, hvor irriterende det er, hvis man for eksempel har taget fri fra arbejde, og håndværkeren så ikke dukker op som aftalt.

Når en opgave er veludført, gennemgår vi altid resultatet med dig for at sikre, at det færdige resultat stemmer overens med dine forventninger og lever op til dine ønsker og behov. Slutteligt sørger vi naturligvis for at rydde pænt op efter os selv, så du blot kan nyde det færdige resultat.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af opgavens omfang samt dine ønsker og behov i forhold til belægningens størrelse og materialevalg. Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til detaljerne for din konkrete opgave.

Kontakt os gerne allerede i dag for en indledende snak omkring dine ønsker og behov. Vi er en brolægger med over 20 års erfaring og et primært fokus på din tilfredshed.

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dansk Brolægning

Firmaet har adresse i Herlev, og arbejder primært med opgaver hos private og institutioner i København & Nordsjælland.

Facebook

Ring til Dansk Brolægning i dag!

Hverdage 07:00-15:00

Har du spørgsmål til diverse opgaver o.lign., skriv til clausahl@gmail.com