Ny indkørsel anlægges

Få udført professionelt flisearbejde

Er det blevet tid til at få anlagt og etableret en helt ny indkørsel på din private grund, så udfører vi hos Dansk Brolægning gerne arbejdet for dig. Vi er specialister inden for flisebelægning, og vi har således stor erfaring inden for belægning af indkørsel såvel som mange andre belægningsopgaver.

Vi arbejder hovedsageligt for private husejere, og vi dækker et stort geografisk område. Vi kører blandt andet gerne ud til adresser fra Hellerup til Hvidovre og fra Frederiksberg til Nordsjælland.

Vælg den rette belægning af indkørsel

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til belægning af indkørsel. En indkørsel kan for eksempel anlægges med en stenbelægning. Stenene lægges på en solid bund af stabilt grus, så de kan modstå vægten fra både biler og sne.

Lægning af fliser er også et populært valg. Fliser fås i alverdens farver, størrelser og materialer. Tag os med på råd, uanset hvad du drømmer om.

En belægning af løse sten egner sig også fint til en indkørsel. Det kan være alt lige fra knust granit til perlesten, søsten og så videre. Der er mange muligheder alt efter smag og behag. 

Vi lever af at have tilfredse kunder

Vi ønsker kun at have tilfredse kunder. Det sikrer vi os først og fremmest ved altid at komme til de aftalte tider. Vi ved, at vores kunder måske har taget fri fra arbejde for at mødes med os til en planlagt gennemgang af en ny indkørsel, og vi ved derfor også, hvor irriterende det kan være, hvis en håndværker ikke dukker op som planlagt. Det sker ikke hos os! Vi kommer naturligvis som planlagt, og vi sørger for at ringe forud, hvis vi er nødsaget til at flytte vores aftalte tid. Det mener vi er sund fornuft.

Hvad koster en ny indkørsel?

Vores priser på anlæggelse og etablering af en ny indkørsel afhænger af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet:

  • ​Hvor stor indkørslen skal være
  • ​Hvor lang tid vi skal bruge på at grave ud
  • Hvilken belægning af indkørsel du ønsker.

Kontakt os gerne for at få beregnet en skræddersyet pris på lægning af indkørsel, der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dansk Brolægning

Firmaet har adresse i Herlev, og arbejder primært med opgaver hos private og institutioner i København & Nordsjælland.

Facebook

Ring til Dansk Brolægning i dag!

Hverdage 07:00-15:00

Har du spørgsmål til diverse opgaver o.lign., skriv til clausahl@gmail.com