Gravearbejde i forbindelse med dit have- og anlægsarbejde

Få professionel hjælp til dit grave- eller jordarbejde

Der kan være mange forskellige opgaver i haven, der kræver gravearbejde eller jordarbejde. Det kan for eksempel være, at du skal have gravet ud til et nyt blomsterbed i haven, en ny belægning eller måske en trampolin. Det kan også være, at du skal have gravet kabler ned i jorden, eller at du skal have nedgravet et omfangsdræn eller en faskine.

Hos Dansk Brolægning har vi alt det nødvendige udstyr til at kunne klare alle de mindre graveopgaver for private husejere og for forskellige institutioner. Vi kører blandt andet ud til opgaver i Hvidovre, på Frederiksberg og i Hellerup samt i hele Nordsjælland.

Eksempler på vores udgravningsarbejde

Vi kan som nævnt udføre alle mindre graveopgaver. Det kan for eksempel være:

  • Udgravning til indkørsel
  • ​Udgravning til fliseterrasse
  • ​Udgravning til støttemur
  • ​Udgravning til faskiner
  • ​Udgravning til omfangsdræn
  • ​Udgravning til kabler.

Vi udfører vores aftalte til den aftalte tid

Når du vælger at lade os udføre dit gravearbejde, så kan du altid forvente, at vi kommer til den aftalte tid. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, hvis håndværkeren ikke dukker op som aftalt, og man for eksempel har taget fri fra arbejde for at være hjemme. Det kommer ikke til at ske hos os. Vi lever af at have tilfredse kunder, og skulle vi mod forventning blive forhindrede i at udføre vores arbejde som aftalt, ringer vi altid forud.

Hvad koster gravearbejde?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget gravearbejdet koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende dit gravearbejde er, og om der er overskydende jord, som vi efterfølgende skal bortskaffe for dig. Derudover afhænger prisen også af, om vi skal udføre arbejdet for dig som en særskilt opgave, eller om vi skal grave ud som en del af vores øvrige arbejde.

Hvis du ønsker på forhånd at vide, hvor meget din opgave kommer til at koste dig, så er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dansk Brolægning

Firmaet har adresse i Herlev, og arbejder primært med opgaver hos private og institutioner i København & Nordsjælland.

Facebook

Ring til Dansk Brolægning i dag!

Hverdage 07:00-15:00

Har du spørgsmål til diverse opgaver o.lign., skriv til clausahl@gmail.com