Fliseterrasse som du drømmer om

Drømmer du om at få anlagt en ny terrasse med fliser?

En fliseterrasse er for mange husejere centrum i haven. Det er den, der danner rammerne om sommerens grillaftener med familie og venner, og det er her, man kan sætte sig ud og slappe af med en kop kaffe efter en lang dag.

Hvis du drømmer om at få anlagt en flot og solid fliseterrasse i din have, så står vi hos Dansk Brolægning gerne til din rådighed. Vi anlægger terrasser for private husejere mange forskellige steder lige fra Frederiksberg til Hvidovre og fra København til Hellerup og det øvrige Nordsjælland.

Overvejelser om din nye terrasse

En fliseterrasse skal holde i mange år, og det er derfor vigtigt, at man grundigt overvejer nogle væsentlige faktorer, inden arbejdet påbegyndes. Det kan for eksempel være:

  • ​Hvilken belægning skal den have?
  • ​Hvor skal den placeres henne?
  • ​Hvor stor skal den være?
  • ​Hvilken udformning skal den have?

Tag os gerne med på råd i denne proces, så du kan være sikker på, at du får lige præcis det færdige resultat, som du håber på og drømmer om. 

Vi sikrer dig et solidt og langtidsholdbart resultat

Vi sørger for, at din nye fliseterrasse bliver bygget op på et fast grundlag, uden at vi springer over, hvor gærdet er lavest.

Med det rette forarbejde vil din terrasse nemlig forblive flot og plan i de næste mange år. Vi rydder selvfølgelig op efter os selv, ​ligesom vi bortkører jord og gamle sten. Kort sagt leverer vi et færdigt resultat!

Din tilfredshed er vores primære fokus, og derfor sørger vi naturligvis altid for at overholde alle vores aftaler. Vi kommer til den aftalte tid, og skulle vi mod forventning være nødt til at flytte vores aftale, så sørger vi for at ringe til dig i god tid forinden. Vi ved nemlig, at mange af vores kunder tager fri fra arbejde for at være hjemme, når vi kommer. Desuden tilbyder vi også anlægning af ny indkørsel, støttemur, asfalt arbejde, gravearbejde og meget mere

Hvad koster det at få anlagt en fliseterrasse?

Vores priser på anlæg af fliseterrasse varierer alt afhængigt af dine specifikke ønsker og behov. Kontakt os derfor gerne for at få beregnet en pris på dit flisearbejde. 

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dansk Brolægning

Firmaet har adresse i Herlev, og arbejder primært med opgaver hos private og institutioner i København & Nordsjælland.

Facebook

Ring til Dansk Brolægning i dag!

Hverdage 07:00-15:00

Har du spørgsmål til diverse opgaver o.lign., skriv til clausahl@gmail.com