Asfaltarbejde for private husejere og institutioner

Skal du have lagt asfalt på din grund?

Asfalt er et materiale, der især er velegnet til brug i indkørsler eller andre steder, hvor man ønsker en solid belægning, der kan holde til tung trafik, og hvor man samtidig slipper for fugerne mellem fliserne.

Hos Dansk Brolægning har vi stor erfaring inden for asfaltarbejde, som vi udfører for private husejere og institutioner mange forskellige steder. Vi kører blandt andet ofte ud til opgaver for vores kunder på Frederiksberg og i København, i Hvidovre og omegn samt i Hellerup og i resten af Nordsjælland.

Din tilfredshed betyder alt for os

Vi er et brolæggerfirma, der sætter en stor ære i udelukkende at have tilfredse kunder. Derfor er din tilfredshed med vores asfaltarbejde altafgørende for os. Vi sikrer din tilfredshed på flere forskellige måder igennem hele forløbet med os, men det starter med, at vi først og fremmest kommer til de aftalte tider.

Vi ved, at du måske har taget fri fra arbejde for at være hjemme, når vi kommer forbi til den planlagte gennemgang af din opgave, og vi ved, hvor irriterende det er, når håndværkeren så ikke dukker op som aftalt.

Vi kommer altid som aftalt, og vi ringer altid forud, hvis vi mod forventning skulle være nødt til at rykke vores aftale. Det mener vi er sund fornuft.

Herudover stiller vi høje kvalitetskrav til alt vores arbejde, og vi sørger for at rydde pænt op efter os selv, når vi har sikret os, at du er tilfreds med det udførte asfaltarbejde.

Hvad koster asfalt pr. m2?

Vores priser på asfalt til private og institutioner varierer utroligt meget. De afhænger blandt andet af den konkrete opgave samt dine unikke ønsker og behov. Er området for eksempel allerede blevet klargjort, eller skal vi først gøre det? Hvilken asfaltbelægning ønsker du? Og er der nogle særlige hensyn, vi skal tage?

Kontakt os og få beregnet en specifik pris på dit asfaltarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en specifik pris på dit kommende asfaltarbejde, lægning af fliseterrasse eller ny indkørsel. Fortæl os om dine ønsker og behov samt omfanget af din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dansk Brolægning

Firmaet har adresse i Herlev, og arbejder primært med opgaver hos private og institutioner i København & Nordsjælland.

Facebook

Ring til Dansk Brolægning i dag!

Hverdage 07:00-15:00

Har du spørgsmål til diverse opgaver o.lign., skriv til clausahl@gmail.com